Øygarden Opplevelser

RIB er en hurtiggående, trygg og svært stabil farkost, som gir store muligheter for rask og effektiv transport. RIB kan være en aktivitet for de tøffe, men de fleste bruker RIB på en helt annen måte. I fartsområdet 35 til 50 knopp 50 cm over sjøen gir vi deg det ”kicket” du søker, men vi har alltid fokus på trivsel og sikkerhet. Vi kjører en 29` fots Raven Rib med 2×350 HK Mercuri som har en toppfart på 68 Knop.

Dette er en vill, vakker, adrenalinfylt opplevelse en lenge vil huske. På våre RIB turer stiller vi med Helly Hansen dresser, briller, redningsutstyr og hjelmer av typen Gecko headgear. Det er viktig at du har godt fottøy og hansker.

Kombinasjon av høy fart, vakker natur, rå sjø og et yrende fugleliv er noe av det en får oppleve fra Riben vår. Gruppa får en fartsfylt opplevelse mellom holmer og skjær ut mot åpent hav via Turøy og Turøy kanalen fra basen på Vik i Øygarden. Det blir utført sikkerhetsgjennomgang før avgang.

Havsafari er en rolig rib tur som blir utført innaskjærs og på rolige havområder.
Vi kjører gjennom Turøy kanalen som er beriket med sandbunn, dyreliv, naust miljø og muligheter for å oppleve havørn er stor. Noen tider i året er det også Niser som kan oppleves på turen.