Bryllup

magiske øyeblikk

Biologen og Herdla er som skapt for feiring av giftemål, med sin unike atmosfære og nydelige naturlandskap. Som vertskap ser vi på det som en ære å få bidra til å skape en personlig og vakker ramme for våre gjester. Vi har kapasitet for 70 gjester ved middagsservering.

Naturskjønne omgivelser omfavner bryllupslokalet og det historiske hovedbygget i seg selv er hundre år gammelt. Nybygget i glass lar gjestene nyte utsikten hele dagen og glassveggen ut mot havet kan åpnes og naturen kommer virkelig inn i lokalet. Dette er den perfekte ramme for minneverdig feiring av kjærligheten!

Bryllupspakke

Tygg ved ankomst og 3-retters meny skreddersydd etter deres ønske.
Borddekning med hvite duker, tøyservietter, lys og standard blomster.
Kaffe og te.
Kr 1295 ,- per person. Aperitiff, vin, mineralvann, eplemoster, øl, avec og annen drikke kommer i tillegg per flaske/enhet som blir servert.
Vi setter opp et kakebord dersom dere har medbrakte kaker. 

Ønsker dere å ha en magisk vielse hos oss kan vi tilrettelegge for dette enten inne eller utendørs om været tillater det. Vi står for rød løper, bord til vigsler og oppsett av stoler. Kr 3000,- Leie per stol kr 50,-

For arrangering av bryllup hos oss må det bookes minimun 20 rom for overnatting.

Overnatting

Vi har totalt 35 rom samt Brinkmann-huset med 3 soverom som ligger like ved hotellet vårt. 


Ønsker dere en helt privat feiring? 

Lei hele Biologen inkludert uteområdet fra kl 15.00 ankomstdag til kl. 12.00 avreise dag. Totalt kr 250 000,- per døgn inkl. alle rom (overnattingskapsitet for 69 personer) og bryllupsmiddag for 70 personer.
Drikke kommer i tillegg.