Om Biologen

Sommeren 2010 overtok vi, Inga Marie og Ståle, som eiere av Biologen. Med vår hotell bakgrunn og lidenskap for mat og vin, driver vi Biologen med personlig engasjement og vil at Biologen skal være en naturlig og levende møteplass for hele Askøys befolkning.

Bygget og tomten ble i juni 2021 solgt men drives videre som Biologen med Inga Marie og Ståle som vertskap.

Biologen er stedet for møter, overnatting, bryllup, konfirmasjon, naturopplevelser og matopplevelser. Som vertskap setter vi de gode gjesteopplevelsene i fokus!

Biologen var tidligere Universitetets marinbiologiske forskningsstasjon og det over 90 år gamle bygget ble på midten av 90 tallet gjort om til et koselig gjestehus med 12 sjarmerende rom, 26 sengeplasser, konferansefasiliteter til 40 personer og bespisning i 1. etg til 80 personer innendørs og 90 personer utendørs, så mulighetene er mange.

Herdla er en liten øy men har mye å by på. Golfbanen er i gangavstand til Biologen. Hva med Biologen som det 19. hullet hvor dere stopper for forfriskninger?
På Herdla Fort finnes det nydelige turstier hvor man kan besøke bunkere fra krigen og flymuseet. Herdla byr også på unike friluftsmuligheter, her er familievennlige tur/sykkelstier ute på Valen, flotte sandstrender og fine fiskemuligheter. Herdla er også et paradis for vindsurfing, kiting, dykking og annen vannsport. 

Hjertelig velkommen til Herdla og til oss på Biologen!