Utendørs

Den Nye Bryggen

Vi er stolte over å ha åpnet vår splitter nye flytebrygge. Denne moderne bryggen gir deg enkel tilgang til vannet, perfekt for båtentusiaster eller de som ønsker å nyte en avslappende dag ved sjøen. Bryggen er ideell for både bading og transport, og gir et flott utsiktspunkt for å se på solnedgangen "fra vannet".

Terrasse med Utsikt

Vår terrasse er et favorittsted på varme sommerdager. Her kan du nyte en deilig middag fra restauranten mens du ser utover vannet. Med servering direkte på terrassen kan du lene deg tilbake og nyte atmosfæren i avslappende omgivelser.

Badestranden

Vår badestrand har hvit, myk sand som gjør vannet nesten helt blått. Dette er en rolig og fredelig strand, perfekt for soling og bading. Plassert i en vik gir det en skjermet opplevelse uten mye båttrafikk, slik at du kan nyte en avslappende dag ved vannet.

Grillhytten

Grillhytten er en flott plass for både små og store grupper. Her kan du reservere tid for å grille og nyte måltider med utsikt over sjøen. Det er det perfekte stedet for familiesammenkomster eller teambuilding med kolleger. Med både innendørs og utendørs sitteplasser kan du nyte dette området uansett vær.