Turbuss til og fra Biologen (Herdla/Askøy/Øygarden)

Har dere behov for gruppetransport når dere skal hitover eller ønsker dere kanskje transport for enklere framkommelighet i området? Biologen har inngått samarbeid med Askøy Turbuss slik at dere ikke trenger bruke tid på å koordinere dette selv. Vi booker gjerne busstransport for våre kunder, og alt som trengs er å kontakte oss for mer detaljer.

Prisoversikt

Følgende er priser for leie av ulike busstyper fra Askøy Turbuss:

  • Minibuss med 1 – 4 seter: kr 1 200 (eks. 12% mva)
  • Minibuss med 4 – 16 seter kr 2 200 (eks. 12% mva)
  • Buss med 16 – 48 seter: kr 2 800 (eks. 12% mva)

Tillegg på 40% på kveld/ natt  kl 21:00 – 06:00

Prisene er per vei og bilene/bussene tilpasses selvsagt etter ønsker og behov. Vi gjør oppmerksom på at det er begrenset bagasjeplass for minibusser med 16 seter. Minner også om at Askøy Turbuss er medlem av Reisegarantifondet – som sikrer en trygg bestilling og reise. Alle turer er underlagt smittevernreglene og tilpasset disse, slik at dere kan føle dere trygge hele turen.

Om Biologen

Biologen var tidligere Universitetet i Bergens marinbiologiske forskningsstasjon, besøkt av både vitenskapsmenn  og kongelige fra hele verden. Det snart 100 år gamle bygget ble på midten av 90-tallet gjort om til et sjarmerende gjestehus som nå innehar 12 koselige rom og 26 sengeplasser for overnatting. Vi ligger flott plassert ytterst i havgapet på Askøy, og er kun en kort kjøretur unna Bergen sentrum og flyplass. En spasertur unna finnes også blant annet Herdla golf, strender og Herdla museum.

Book en turbuss gjennom oss

Skulle dere ønske å booke overnatting hos oss, eller kanskje har dere ubesvarte spørsmål, ta kontakt. Vi ønsker veldig gjerne å høre fra dere. Ring oss på telefonnummer 48049145 eller send en e-post til post@biologenherdla.no.