Overnatting

Er dere en gruppe som ønsker overnatting i historiske omgivelser? Biologen var i 1922 marinbiologisk forskningsstasjon tilhørende Universitetet i Bergen, med en rekke besøkende fra hele veden (både kongelige og vitenskapsmenn). Det snart 100 år gamle bygget ble på midten av 90-tallet gjort om til et sjarmerende gjestehus som nå har 12 koselige rom og 26 sengeplasser for overnatting for besøkende grupper.

Rommene våre
Av overnattingsmuligheter kan vi tilby:

  • 2 rom med dobbeltseng
  • 9 rom med twinbeds
  • 1 rom med to doble soverom, en liten stue og 1 bad

All overnatting inkluderer frokost, i tillegg til at det er gratis WiFi-tilgang på alle rommene. Alle romtypene har eget toalett og dusj, men merk at TV og minibar ikke finnes hos oss. Per av i dag passer overnattingen hos oss for grupper, slik som konferansedeltakere, brudefølge eller familie/vennegrupper, da det kan være noe lytt mellom rommene.

Matservering
I underetasjen har vi restaurant og bar som tilbyr spennende retter av lokale råvarer.  I 2 etasje har vi to lyse og fine selskapslokaler man kan leie om man ønsker å sitte for seg selv med venner og familie. Vi har god kunnskap om mat og vin, og slår mer enn gjerne av en matprat med dere slik at matopplevelsen blir best mulig. Skulle det være av interesse, holder vi også vinkurs både utendørs og innendørs.

Aktiviteter

Det finnes en rekke aktivitetsmuligheter i umiddelbar nærhet. På Herdla er det flotte badestrender, og øya er et paradis for vindsurfing, kiting, dykking og annen vannsport. Videre ligger det en golfbane kun et steinkast fra Biologen som vi kan være behjelpelige med å booke for våre gjester. Fantastiske tur- og sykkelstier i nærheten muliggjør også koselige familieturer i det vakre kulturlandskapet. Den som søker enda mer kultur kan besøke Herdla museum med spennende utstillinger som formidler øyas krigshistorie. På øya ligger fortet og bunkerne fra krigens dager, samt den gamle tyske flyplassen.

 

Ta kontakt med oss for booking

Skulle du ønske å booke overnatting hos oss, eller kanskje har du ubesvarte spørsmål, ta kontakt. Vi ønsker veldig gjerne å høre fra deg. Du kan nå oss ved å ringe 48049145 eller ved å sende en e-post  til post@biologenherdla.no.