Julebord

Julebord 1707 2560 cornelia

Magisk julebord på Biologen

La oss skape magiske juleminner sammen!

Hos Biologen Herdla finner du den perfekte rammen for årets julebord – stemningsfulle omgivelser som oser av sjarm og tradisjon, kombinert med en lun atmosfære som får skuldrene til å senkes. Etter en deilig julemiddag kan dere trekke dere tilbake til baren, som er åpen til kl. 02.00, for å fortsette kvelden med gode samtaler og festligheter.

📅 Bestill nå for å sikre deg plass til årets julebord!

Julebordspakker

Ønsker du å gjøre opplevelsen enda mer spesiell?

Vår julebordspakke inkluderer overnatting i rom etter ditt valg,  2-retters julemeny og en deilig buffetfrokost.

Dette er den perfekte muligheten til å kombinere en festlig julemiddag med en avslappende overnatting, hvor dere kan nyte Biologens unike atmosfære til det fulle. Med rom for grupper fra 10 til 70 personer, skreddersyr vi opplevelsen etter deres behov, slik at dere får et julebord som blir husket lenge etter at julelysene har slukket.

Menyen

Vår à la carte julemeny er nøye satt sammen med sesongens beste råvarer, og hver rett er laget for å bringe frem de tradisjonelle julesmakene, men med et moderne preg.

Enten det er saftig ribbe, persetorsk, pinnekjøtt eller våre lekre desserter, er hver rett en hyllest til julens rike smaker. Nyt måltidet i våre vakre omgivelser, hvor julestemningen sitter i veggene og hver detalj er tilrettelagt for å skape minner som varer.

Norsk bokmål