Selskapslokaler på Herdla, Askøy

Vi elsker å stelle i stand til festligheter her på Biologen på Herdla, Askøy. Det spiller ingen rolle om det er snakk om bryllup, bursdag, jubileum, julebord, konfirmasjoner, dåp eller andre feiringer, vi har selskapslokaler som passer alle anledninger. I god tid i forkant vil vi avtale detaljene for feiringen slik at du og resten av følget kommer til duk og dekket bord. Er du en som liker å styre med detaljene selv, så får du selvsagt lov til det også.

Ulike muligheter

For feiringen tilbyr vi ulike alternativ og har følgende selskapslokaler:

  • Biologen har kapasitet til maksimalt 90 personer på småbord i 1.etasje. Her er det fint med U- eller E-oppsett, samt firkantede 8-mannsbord. Lokalet har fin tilgang til uteområdet som har god plass til partytelt på maksimalt 6 x 12 meter. På nederste plan er det også plass til partytelt på maksimalt 6 x 12 meter. Mulighetene er med andre ord mange.
  • Glassrommet har kapasitet til maksimalt 22 personer på langbord i 2.etasje og har vakker utsikt mot sjøen. Videokanon og lerret er tilgjengelig.
  • Konferanserommet har kapasitet til maksimalt 36 personer på langbord og 48 personer på småbord i 2.etasje. Videokanon, lerret og piano er tilgjengelig.

Kontakt oss for å leie selskapslokaler

Ønsker du å booke selskapslokaler hos oss eller har du kanskje noe du lurer på? Vi ønsker veldig gjerne å høre fra deg. Du kan nå oss ved å ringe 48049145 eller ved å sende en e-post  til post@biologenherdla.no.

Ofte stilte spørsmål

Er det mulig å bestille mat gjennom dere?

Det er det absolutt. Vi er lidenskapelig opptatt av å høste det naturen har å by på og vår matfilosofi baseres på lokale råvarer med mat laget fra bunnen av (gjerne på en nyskapende måte). Dette sammen med god formidling til våre gjester skaper matopplevelser vi er stolte av. Ta kontakt med oss for å se hva vi kan ordne for selskapet.

Hva tilbyr dere ellers?

Biologen er et historisk bygg med mange tilbud. Vi har blant annet overnattingsmuligheter dersom dere for eksempel kommer langveisfra. Videre kan vi også bistå med å koordinere busstransport både tur og retur. Skulle det være interesse for det, kan vi i tillegg arrangere vinkurs, aktiviteter og yoga (noe avhengig av sesong).

Hvor ligger Biologen?

Vi ligger flott plassert ytterst i havgapet på Askøy, og er kun en kort kjøretur unna Bergen sentrum.