Julebordlokaler på Herdla, Askøy

Ønskes det et julebord i svært minnerike omgivelser? Da anbefaler vi å ta feiringen hos oss. Ikke bare har vi en særdeles lidenskap for mat, men å samles i et historisk bygg i naturskjønne omgivelser er nesten uslåelig. Vi har julebordlokaler gjestene sent vil glemme.

Ulike muligheter

For feiringen har vi ulike alternativ og du kan lese mer om de forskjellige mulighetene nedenfor:

  • Biologen har kapasitet til opptil 90 gjester ved småbord i første etasje. I dette lokalet er det fint med U- eller E-oppsett, samt firkantede 8-mannsbord. Lokalet har fin tilgang til uteområdet som også har god plass til partytelt på opptil 6 x 12 meter. På nederste plan er det i tillegg plass til partytelt på opptil 6 x 12 meter.
  • Glassrommet er ett av to lokaler i andreetasjen og har en kapasitet på opptil 22 gjester på langbord. Det er vakker utsikt mot sjøen og tilgjengelig både videokanon og lerret for presentasjoner og liknende.
  • Konferanserommet ligger også i andreetasjen og har en kapasitet på opptil 36 gjester på langbord og 48 gjester på småbord. Lokalet har tilgjengelig videokanon, lerret og piano for underholdningen.

Book julebordlokaler i dag

Biologen tilbyr ikke bare julebordlokaler, men også overnatting, matservering, koordinering av transport og aktiviteter.  Ta kontakt med oss på telefonnummer 48049145 eller via e-post  post@biologenherdla.no dersom du ønsker vite mer om hva vi kan tilby og når vi har ledige julebordlokaler. Vi ser fram til å høre fra deg!

 

Ofte stilte spørsmål

Hva slags type julebord kan dere arrangere?

Vi har julebordlokaler til enhver type av julebord; for bedriften, for vennegjengen, for familien eller den lokale foreningen. Uansett om det er ønske om et tradisjonelt julebord eller et julebord med en vri, kan vi bistå med lokaler, mat og eventuelt også overnatting (avhengig av størrelsen på gruppen). Merk at vi ikke tilbyr underholdning til julebord, men skulle det være ønskelig er det mulig å ta kontakt for mer informasjon om eventuelle aktiviteter som kan arrangeres.

Tilbyr dere overnatting?

Absolutt! Du kan lese mer om hva vi har av overnattingstilbud her.

Hvor ligger Biologen?

Vi ligger flott plassert ytterst i havgapet på Askøy, og er kun en kort kjøretur unna Bergen sentrum.