Linker

Gone Paddling

Er du sulten på nye opplevelser? Ønsker du deg en ny og spennende hobby?

Gone Paddling AS er et Bergensk firma som tilbyr kurs innen kajakk, fisketurer, opplevelsesturer, kajakkutleie, kajakkhotell, event og kickoff samt fullt opplegg med teambulding. Vi har lang erfaring innen bransjen, og våre eksterne kursinstruktører er dyktige og har solid kompetanse og kunnskap på alle områder vi tilbyr våre tjenester.

3

 

Herdla Fjordhytter

Ligger på Laxeneset sammen med Biologen. 5 nydelige rorbuer, 1 naust og 3 hus til disposisjon for kursgjester på Biologen eller bare for en avslappende avbrekk på Herdla.

Museum Vest

Herdla museum finn du på øya Herdla heilt nord i Askøy. Museet ligg sentralt til ved Herdlevågen og er det naturlege utgangspunktet for den som vil bli kjent med ei spesiell øy. Museet presenterer både natur- og kulturhistoriske emne.

Herdla Golf

Herdla Golfklubb er en klubb med ca. 450 medlemmer.
Vi holder «hus» på Herdla, helt på nordspissen av Askøy, hvor vi har en 9 hulls bane i naturskjønne omgivelser.

Herdla Golfklubb er en inkluderende klubb som legger vekt på et sosialt miljø og med mange felles aktiviteter for både store og små.

Ypsøy Kystgard


Gjenopplev ditt barndoms rike på Ypsøy kystgard… Staden der tida går litt saktare.

360 vest

Event er en utfordring for de fleste. Vi har derfor laget ferdige pakker innen bl.a. team building, kick-off, motivasjon og ledersamlinger. Dette gir enkle, raske og kostnadseffektive løsninger for de fleste behov.

Vi kan naturligvis også skreddersy løsningene slik at du får arrangementet ditt akkurat slik du vil ha det. Vi kan i tillegg ta oss av alle praktiske forhold som påmelding, velkomst på flyplass, transport og overnatting.

Vi har videre lang erfaring innen møtebooking, slagssamtalen, salgsledelse og gjennomføring av salg.

Vi kan derfor også bistå dere i oppbygging og utvikling av salgsorganisasjoner eller kurs i møtebooking, salgsmøter, salgssamtalen og avstuttning.

360 Vest-din event leverandør i Bergen