Overnatting i vaktmesterboligen

Har dere ønske om et unikt og trivelig overnattingsalternativ? Hva med å leie vaktmesterboligen hos Biologen? Dette er et koselig hus som ble bygget på samme tid som gjestehuset, noe som vil si at det nærmer seg over 100 år i bruk. Dette er en overnattingsmulighet som passer ypperlig for en eller flere familier eller en liten vennegjeng.

Selve boligen

Soverom: Hele 3 soverom med to senger per rom
Bad: 1 baderom
Stue: Boligen har en liten stue som kan fungere som samlingspunkt
Kjøkken: Et tekjøkken er tilgjengelig i boligen hvor det er mulig å spise frokost. Andre måltid kan, om ønskelig, nytes på gjestehuset hvor vi tilbyr matservering.

Området rundt

Det finnes en rekke aktivitetsmuligheter i umiddelbar nærhet. På Herdla er det blant annet flotte badestrender, i tillegg til at øya er et paradis for vindsurfing, kiting, dykking og annen vannsport. Videre ligger det en golfbane kun et steinkast unna som vi kan være behjelpelige med å booke for våre gjester. Fantastiske tur- og sykkelstier i nærheten muliggjør også hyggelige turer i det vakre naturlandskapet. Den som søker historie kan besøke Herdla Museum med spennende utstillinger som formidler øyas krigshistorie. Ellers er også fortet og bunkerne fra krigens dager, samt den gamle tyske flyplassen, åpne for offentligheten.

Om Biologen

Biologen var i 1922 Universitetet i Bergens marinbiologiske forskningsstasjon. Bygget ble på midten av 90-tallet omgjort til et sjarmerende gjestehus som i dag tilbyr overnatting, selskapslokaler og matservering i både hisoriske og naturskjønne omgivelser. Skulle du ønske å booke overnatting hos oss, eller kanskje har du ubesvarte spørsmål, ta kontakt. Du kan nå oss ved å ringe 48049145 eller ved å sende en e-post til post@biologenherdla.no.