Opplevelser

«Trendy mathandverk i et unikt kulturlandskap.»

Vi er lidenskapelig opptatt av å høste det naturen har å by på. Vår matfilosofi baseres på lokale råvarer, laget fra bunnen, gjerne på en nyskapende måte. Dette sammen med god formidling til våre gjester skaper matopplevelser vi er stolte av.

Vi har god kunnskap om mat og vin og slår mer en gjerne av en matprat med deg som gjest slik at matopplevelsen blir best mulig.

Vi holder vinkurs både utendørs og innendørs.

Vår samarbeidspartner Gone Paddling skreddersyr magiske opplevelser for både firma, individuelle og familier. www.gonepaddling.no

Søndagskafe: 

Hver søndag og røde dager har vi kafe med 4 gode middagsretter på menyen. Vi setter stor pris på en sms til 48049145 før du kommer på besøk. Restaurant/selskap: Vi tar i mot bestillinger på alt i fra 2-90 personer alle dager. Kontakt oss i god tid før du ønsker å komme på mobil 48049145 eller mail til post@biologenherdla.no. Smak av Herdla:

Smak av Herdla gir vi våre kokker eller gjestekokker frie tøyler til å diske opp med digg mat og drikke.  Disse kveldene koser vi oss maks sammen med gode og nye venner.  For datoer og menyer følg med på siden eller lik oss på facebook.

Hjertelig velkommen til oss på Biologen!