Kurslokaler på Herdla, Askøy

Biologen er det perfekte valget for bedrifter som er på utkikk etter kurslokaler. Omringet av historiske vegger som daterer nær 100 år tilbake i tid og praktfull natur, vil dette være et kurssted deltakere vil ønske å returnere til. Vi ligger flott plassert ytterst i havgapet på Askøy, og er kun en kort kjøretur unna Bergen sentrum og Bergen lufthavn (Flesland). Dette er med andre ord kurslokaler som ligger sentralt i forhold til severdigheter, flyplass og naturen.

Ulike lokaler hos oss

I konferansesalen i 1.etasje har vi kapasitet til 40 personer. Her er det teknisk utstyr tilgjengelig, som stort lerret og videokanon, samt flip-over og trådløst internett.  Utenfor lokalet kan deltakere slappe av ved benker og bord, rett i sjøkanten med utsikt over fjorden. I tillegg passer det særegne glassrommet i 2.etasje ypperlig som konferanse- og selskapslokale med utsikt over sjøen. Ytterligere et konferanse- og selskapsrom er også plassert i Biologens 2.etasje.

Book kurslokaler i dag

Biologen tilbyr ikke bare kurslokaler, men også overnatting, matservering, koordinering av transport og aktiviteter. Ta kontakt med oss for å se hva vi har ledig og hvordan vi best kan imøtekomme bedriftens ønsker og behov. Du kan nå oss ved å ringe 48049145 eller ved å sende en e-post til post@biologenherdla.no.

Ofte stilte spørsmål

Hva slags mattilbud har dere?

Vi er lidenskapelig opptatt av å høste det naturen har å by på og vår matfilosofi baseres på lokale råvarer med retter laget fra bunnen på en nyskapende måte. I underetasjen finner du vår restaurant hvor vi selvsagt kan tilby mat til kursdeltakere. Vi har god kunnskap om mat og vin og slår mer enn gjerne av en prat slik at matopplevelsen blir best mulig.

Hva finnes av severdigheter og aktiviteter i området?

For de historieinteresserte, ligger Herdla fort ikke langt unna Biologen, som daterer tilbake til andre verdenskrig. Ved fortet finnes det nydelige turstier som blant annet fører til bunkere fra krigen og flymuseet. Det ligger i tillegg et torpedobatteri etablert av den tyske okkupasjonsmakta i nærheten. Overse heller ikke fuglereservatet med over 250 forskjellige fuglearter. Skulle det være ønske om mer informasjon eller bistand til å f.eks. booke transport, ta gjerne kontakt.

Tilbyr dere overnatting?

Dersom bedriften skulle ønske det, kan vi være behjelpelige med å ordne med overnatting for kursdeltakere her hos oss. Se hva vi har av overnattingstilbud her.