Konfirmasjonslokaler på Herdla, Askøy

Feires konfirmasjonen hos oss, er det garantert å bli en særdeles minnerik dag. Ikke bare har vi en lidenskap for mat, men å samles i et historisk bygg i naturskjønne omgivelser er nesten uslåelig. Vi ligger flott plassert ytterst i havgapet på Askøy, og er kun en kort kjøretur unna Bergen sentrum. Dette er med ander ord konfirmasjonslokaler som ligger sentralt i forhold til severdigheter, flyplass og naturen.

Ulike muligheter

For konfirmasjoner har vi tre ulike lokaler, og det er selvsagt mulig å leie flere eller alle dersom det skulle være ønske om det. Du kan lese mer om de forskjellige mulighetene nedenfor:

  • Biologen har kapasitet til opptil 90 gjester ved småbord i første etasje. I dette lokalet er det fint med U- eller E-oppsett, samt firkantede 8-mannsbord. Lokalet har fin tilgang til uteområdet som også har god plass til partytelt på opptil 6 x 12 meter. På nederste plan er det i tillegg plass til partytelt på opptil 6 x 12 meter.
  • Glassrommet er ett av to lokaler i andreetasjen og har en kapasitet på opptil 22 gjester på langbord. Det er vakker utsikt mot sjøen og tilgjengelig både videokanon og lerret for presentasjoner og liknende.
  • Konferanserommet ligger også i andreetasjen og har en kapasitet på opptil 36 gjester på langbord og 48 gjester på småbord. Lokalet har tilgjengelig videokanon, lerret og piano for underholdningen.

Vi kan stå for opplegget slik at dere kommer til duk og dekket bord, men det er også mulig å selv utforme et eget opplegg helt etter egne preferanser.

Ta kontakt for å booke konfirmasjonslokaler

Ta gjerne kontakt med oss for å se hvordan vi kan imøtekomme ønsker for den store dagen ved å ringe 48049145 eller ved å sende en e-post til post@biologenherdla.no. Husk også at Biologen tilbyr ikke bare tilbyr lokaler og matservering, men også overnatting og koordinering av transport og aktiviteter.

Ofte stilte spørsmål

Hva finnes av aktiviteter i området?

Herdla byr på unike friluftsmuligheter som familievennlige tur/sykkelstier ute på Valen, flotte sandstrender, fine fiskemuligheter, vindsurfing, kiting, dykking og annen vannsport. Videre er også Herdla museum i gåavstand, likeså er Herdla golfbane. Ta kontakt for mer info.

Tilbyr dere overnatting?

Absolutt! Du kan lese mer om hva vi har av overnattingstilbud her.

Hvor ligger Biologen?

Vi ligger flott plassert ytterst i havgapet på Askøy, og er kun en kort kjøretur unna Bergen sentrum.