Konferanselokaler på Herdla, Askøy

Biologen er stedet for møter og konferanser i rolige omgivelser og en avslappende atmosfære. Her får man arbeidsro til å gjennomføre planlagte oppgaver og til å takle utfordringer. Vi har ulike typer konferanselokaler som passe til enhver bedrift og gruppestørrelse. La Herdla og Biologen legge de gode rammene for utvikling av din bedrift eller organisasjon og for et vellykket arrangement.

Ulike lokaler hos oss

I konferansesalen i 1.etasje har vi kapasitet til 40 personer. Her er det teknisk utstyr tilgjengelig, som stort lerret og videokanon, samt flip-over og trådløs internett. Utenfor lokalet kan deltakere slappe av ved benker og bord, rett i sjøkanten med utsikt over fjorden. I tillegg har det særegne glassrommet i 2.etasje tidligere vært brukt både som konferanse- og selskapslokale med utsikt over sjøen. Ytterligere et konferanse- og selskapsrom er også plassert i Biologens 2.etasje.

Mat og drikke

Innimellom arbeidet kan deltakere slappe av i restauranten eller baren i underetasjen, som har en kapasitet på 80 gjester. Vi serverer selvsagt mat til nytelse og inspirasjon under oppholdet hos oss og tar også gjerne matopplevelsene ut i naturen i form av grilling eller piknik dersom det skulle være ønskelig.

Book konferanselokaler i dag

Biologen tilbyr lokaler til alle typer samlinger, uansett om det er snakk om en konferanse, kick-off samling, styremøte, strategimøte, seminar eller teambuilding. Ta kontakt med oss for å se hva vi har ledig og hvordan vi best kan imøtekomme bedriftens ønsker og behov. Du kan nå oss ved å ringe 48049145 eller ved å sende en e-post til post@biologenherdla.no.

 

Vi tilbyr standard helpensjonspakke på kr 1995,- per person per døgn.

Da er følgende inkludert:

  • Overnatting og frokost
  • Møterom
  • Trådløst internett
  • Kaffe og te
  • Kaffemat og frukt
  • Lunsj
  • 3 retters middag om kvelden

For oppgradert skalldyrbord samt kake/kaffe til middag i stedet for dagens 3 retter kommer det et tillegg på kr 245,- per person

Ofte stilte spørsmål

Tilbyr dere overnatting?

Dersom bedriften skulle ønske det, kan vi med andre ord være behjelpelige med å ordne med overnatting ved kurs og konferanse. Biologen er et snart 100 år gammelt bygg som på midten av 90-tallet ble gjort om til et sjarmerende gjestehus. Vi har i dag 12 koselige rom og 26 sengeplasser for besøkende grupper. All overnatting inkluderer frokost, i tillegg til at det er gratis WiFi-tilgang på alle rommene. Alle romtypene har eget toalett og dusj, men er uten TV og minibar.

Hva finnes det av aktiviteter?

Som et avbrekk under oppholdet kan dere for eksempel leie fiskebåter, kanoer eller dra på RIB-sightseeing via oss. Vi arrangerer også med jevne mellomrom vinkurs både innendørs og utendørs. Vi kan samtidig også nevne at vi har et samarbeid med You Me Yoga, og at vi kan utforske muligheter ved interesse for dette. Ta kontakt så skreddersyr vi et opplegg som passer til arrangementet/konferansen som skal holdes.

Hvordan kommer vi oss til Biologen?

Offentlig transportmiddel er en mulighet, og du velger da buss 499 til Herdla. Denne turen tar litt over en time. Ellers anbefaler vi å kjøre bil ettersom vi kun ligger 45 minutter nord for Bergen sentrum og Bergen lufthavn. Ellers er det også mulig å kontakte oss for å koordinere turbuss for både store og små grupper. Ring oss eller send en e-post dersom du skulle ha spørsmål eller ønske om å bestille buss.

Hvor ligger Biologen?

Vi ligger flott plassert ytterst i havgapet på Askøy, og er kun en kort kjøretur unna Bergen sentrum. Dette er med ander ord et konferanselokale som ligger sentralt i forhold til severdigheter, flyplass og naturen.