Festlokaler på Herdla, Askøy

Biologen har festlokaler for enhver anledning, uansett om det skal feires gullbryllup, bursdag eller annet. Som vertskap setter vi de gode gjesteopplevelsene i fokus, slik at feiringen blir minnerik og uforglemmelig. Vi ligger flott plassert ytterst i havgapet på Askøy, og er kun en kort kjøretur unna Bergen sentrum og Bergen lufthavn (Flesland). Naturskjønne omgivelser omfavner festlokalene, og bygget i seg selv er nær hundre år gammelt.

Ulike muligheter

For feiringen har vi følgende festlokaler:

  • Biologen har kapasitet til maksimalt 90 personer på småbord i 1.etasje. Her er det fint med U- eller E-oppsett samt firkantede 8-mannsbord. Lokalet har fin tilgang til uteområdet som har god plass til partytelt på maksimalt 6 x 12 meter. På nederste plan er det også plass til partytelt på maksimalt 6 x 12 meter.
  • Glassrommet har kapasitet til maksimalt 22 personer på langbord i 2.etasje og har vakker utsikt mot sjøen. Videokanon og lerret er tilgjengelig.
  • Konferanserommet har kapasitet til maksimalt 36 personer på langbord og 48 personer på småbord i 2.etasje. Videokanon, lerret og piano er tilgjengelig.

Book festlokaler i dag

Biologen tilbyr ikke bare festlokaler, men også overnatting, matservering, koordinering av transport og aktiviteter.  Ta kontakt med oss for å se hva vi har ledig og hvordan vi best kan imøtekomme deres ønsker og behov. Du kan nå oss ved å ringe 48049145 eller ved å sende en e-post  til post@biologenherdla.no.

Ofte stilte spørsmål

Hva finnes i nærheten av Biologen?

Golfbanen er i gangavstand og ved Herdla fort finnes det turstier hvor det er mulig å besøke bunkere fra krigen og flymuseet. Herdla byr også på unike friluftsmuligheter som familievennlige tur/sykkelstier ute på Valen, flotte sandstrender og fine fiskemuligheter. Øya er også et paradis for vindsurfing, kiting, dykking og annen vannsport. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Tilbyr dere overnatting?

Absolutt! Se hva vi har av overnattingstilbud her.

Er det mulig å bestille mat gjennom dere?

Det er det absolutt. Vi er lidenskapelig opptatt av å høste det naturen har å by på og vår matfilosofi baseres på lokale råvarer med mat laget fra bunnen (gjerne på en nyskapende måte). Ta kontakt med oss for å se hva vi kan ordne til selskapet.