Dåpslokaler på Herdla, Askøy

Biologen er det perfekte stedet å samles ved dåp, bryllup, konfirmasjoner og andre store feiringer. Ved å leie dåpslokaler hos oss, samles gjestene i et historisk bygg i naturskjønne omgivelser.

Flere alternativer for dåpen

For feiring av dåp har vi tre ulike lokaler til rådighet:

  • Biologen har kapasitet til opptil 90 gjester ved småbord i første etasje. I dette lokalet er det fint med U- eller E-oppsett, samt firkantede 8-mannsbord. Lokalet har fin tilgang til uteområdet som også har god plass til partytelt på opptil 6 x 12 meter. På nederste plan er det i tillegg plass til partytelt på opptil 6 x 12 meter.
  • Glassrommet er ett av to lokaler i andreetasjen og har en kapasitet på opptil 22 gjester på langbord. Det er vakker utsikt mot sjøen og tilgjengelig både videokanon og lerret for presentasjoner og liknende.
  • Konferanserommet ligger også i andreetasjen og har en kapasitet på opptil 36 gjester på langbord og 48 gjester på småbord. Lokalet har tilgjengelig videokanon, lerret og piano for underholdningen.

Vi kan stå for opplegget slik at dere kommer til duk og dekket bord, men det er også mulig å selv utforme et eget opplegg helt etter egne preferanser. Vi kan også ordne med både mat og drikke til feiringen.

Ta kontakt for å leie dåpslokaler

Ta gjerne kontakt med oss for å se hvordan vi kan imøtekomme ønsker for den spesielle dagen ved å ringe 48049145 eller ved å sende en e-post til post@biologenherdla.no. Husk også at Biologen tilbyr ikke bare tilbyr lokaler og matservering, men også overnatting og koordinering av transport og aktiviteter.

Ofte stilte spørsmål

Hva er historien til bygget?

Biologen var tidligere Universitetet i Bergens marinbiologiske forskningsstasjon og det over 90 år gamle bygget ble på midten av 90-tallet gjort om til et koselig gjestehus med 12 sjarmerende rom, 26 sengeplasser, konferansefasiliteter til 40 personer og bespisning i 1.etasen til 80 personer innendørs og 90 personer utendørs.

Hvem står bak Biologen?

Sommeren 2010 overtok Inga Marie og Ståle som eiere av Biologen. Med sin hotellbakgrunn og lidenskap for mat og vin, driver de i dag Biologen med personlig engasjement og vil at Biologen skal være en naturlig og levende møteplass for hele Askøys befolkning. Bygget og tomten ble i juni 2021 solgt men drives videre som Biologen med Inga Marie og Ståle som vertskap.

Hvor ligger Biologen?

Vi ligger flott plassert ytterst i havgapet på Askøy, og er kun en kort kjøretur unna Bergen sentrum.