Bryllupslokaler på Herdla, Askøy

Biologen er som skapt for feiring av giftemål, med sin unike atmosfære og nydelige omkransende natur. Vi ligger flott plassert ytterst i havgapet på Askøy, og er kun en kort kjøretur unna Bergen sentrum og Bergen lufthavn (Flesland). Naturskjønne omgivelser omfavner bryllupslokalene, og bygget i seg selv er nær hundre år gammelt. Dette er den perfekte ramme for en minneverdig feiring av kjærligheten.

Ulike muligheter

For bryllup har vi tre ulike bryllupslokaler, og det er selvsagt mulig å leie flere eller alle dersom det skulle være ønske om det. Du kan lese mer om de forskjellige mulighetene nedenfor:

  • Biologen har kapasitet til opptil 90 gjester ved småbord i første etasjen. I dette lokalet er det fint med U- eller E-oppsett, samt firkantede 8-mannsbord. Lokalet har fin tilgang til uteområdet som også har god plass til partytelt på opptil 6 x 12 meter. På nederste plan er det i tillegg plass til partytelt på opptil 6 x 12 meter.
  • Glassrommet er ett av to lokaler i andreetasjen og har en kapasitet på opptil 22 gjester på langbord. Det er vakker utsikt mot sjøen og tilgjengelig både videokanon og lerret for presentasjoner og liknende.
  • Konferanserommet ligger også i andreetasjen og har en kapasitet på opptil 36 gjester på langbord og 48 gjester på småbord. Lokalet har tilgjengelig videokanon, lerret og piano for underholdningen.

Husk også at Biologen ikke bare tilbyr lokaler, men også overnatting, matservering, og koordinering av transport og aktiviteter.

Ta kontakt for leie av bryllupslokale

Ønsker dere å feire bryllup hos oss? Vi ser på det som en ære å kunne ta del i en slik minneverdig og spesiell markering. Ta gjerne kontakt med oss for å se hvordan vi kan imøtekomme ønsker for den store dagen. Vi kan stå for opplegget slik at dere kommer til duk og dekket bord, men det er også mulig å selv utforme et eget opplegg helt etter egne preferanser. Ring oss på telefonnummer 48049145 eller send en e-post til post@biologenherdla.no.

Ofte stilte spørsmål

Har dere stort fokus på mat?

Vi er lidenskapelig opptatt av å høste det naturen har å by på. Vår matfilosofi baseres på lokale råvarer og retter laget fra bunnen, gjerne på en nyskapende måte. Hos oss er du garantert smakfulle opplevelser, dersom det skulle være ønskelig å ordne med matservering gjennom oss.

Hvordan kommer vi oss til Biologen?

Offentlig transportmiddel er en mulighet, og du velger da buss 499 til Herdla. Denne turen tar litt over en time. Ellers anbefaler vi å kjøre med bil ettersom vi kun ligger 45 minutter nord for Bergen sentrum og Bergen lufthavn. Ellers er det også mulig å kontakte oss for å få koordinere turbuss for både store og små grupper. Ring oss eller send en e-post dersom du skulle ha spørsmål eller ønske om å bestille buss.

Tilbyr dere overnatting?

Absolutt! Du kan lese mer om hva vi har av overnattingstilbud her.