Smak av Herdla

Lørdag 17. februar 2018 kl. 1900

Vi er så heldig å få besøk av Kokken og Konditoren denne gangen!
Du kan lese om deres matglede her: www.kokkenogkonditoren.no.
Meny:
Fritert plukkfisk med dillmajones
Varmrøkt makrell med rug, løk og pepperrot
Fleskepannekake med rømme, blåbær og bacon

Hvit fisk og skalldyr
Syltet løk, grønnkål, selleri og persille krem
Skalldyr hollandaise
Sprø topping med karse

Langtidsstekt svineribbe med crispy topping
Potet fylt med svineknoke
Purreløk, bakt gulrot og gulrotkrem
Sennepsjy

Praline mousse
Krokan og karamellisert popcorn
Bringebærsorbet
Kr 695,-
Med forbehold om små endringer.
Vinpakke Kr 595,- / Spildemostpakke Kr 255,-
(bestill også drikkepakke på forhånd )
Bordbestilling: post@biologenherdla.no
Hjertelig velkommen! Hilsen Inga Marie & Ståle Haugland